Se vårt webinar og lær mer om hvordan Onboarding faktisk kan foregå

Det å ha gode rutiner for å ønske nyansatte velkommen om bord, er så mye mer enn en felles lunsj og en Powerpointpresentasjon av bedriftens visjon. Onboardingsprosessen kan faktisk begynne i det ansettelseskontrakten er signert, og på denne måten vil ditt nyansatte talent føle seg både forberedt og ivaretatt allerede lenge før første arbeidsdag.

En moderne onboardingsløsning forbereder din nye kollega på en karriere hos deg, blant annet ved å svare på alt det han lurer på; når og hvor skal jeg møte opp? Får jeg en fadder, og hvem blir i såfall dette? Hvem kan jeg stille praktiske spørsmål? Hvor kan jeg hente pcen min, og får jeg ny mobiltelefon? Må jeg kjøpe denne selv og få beløpet refundert, eller får jeg utdelt en når jeg kommer på jobb? Og hvordan blir det egentlig med dette simkortet? I tillegg kan du planlegge for første arbeidsdag ved å avtale møter, anbefale hvilke personer din nye kollega bør snakke med og bestille alt av relevant utstyr. Gi din nye kollega tilgang til å delta på ulike kurs, og å lese seg opp på det du mener er nødvendig for å få en så god start som overhodet mulig.

Se vårt webinar med vår dyktige kollega Jan Borgen. Han både viser deg løsningen og forteller deg om gevinstene du enkelt høster.

Høres bra ut ikke sant? Og du: Lurer du på noe er du ❤️-lig velkommen til å ta kontakt.

Webinar  Onboarding 2.0